Дома
Словенечки Хрватски Босански Српски Mакедонски
Производи Фото Галерија
Пребарување

Технолошко напредниот систем Solatube е идеално решение  доколку сакате просторите во кои што живеете и работите да ги осветлите со дневна светлина. Solatube пренасочува најголема можна количина на надворешна светлина од вашиот кров во внатрешните простории и овозможува извонредна природна светлина од изгрејсонце до зајдисонце, а е систем кој секој може да си го дозволи. 

 

  Сeријa Brighten Up®

 Сeријa SolaMaster®

 

 


Solatube® дистрибутер за:

Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија, Косово, Црна Гора и Република Македонија:

Kerber d.o.o., Medvode

Горeњсka цестa 50a, 1215 Мeдводe, Словенија

T: +386 (0) 1 36 18 365
F: + 386 (0) 1 36 18 363
E: info@kerber.si

 
(C) Copyright Kerber d.o.o. 2006, Produkcija AV studio
Facebook     Twitter