Domov
Slovensko Hrvaško Bosansko Srbsko Makedonsko
Domov Izdelki Fotogalerija Tehnični podatki Aktualno Mediji Kontakt Zahtevek za ponudbo
Išči
Kaj je Solatube?
Serija Brighten Up®
Serija SolaMaster®
Serija SkyVault
Solar Star® strešni ventilator
Najpogostejša vprašanja in odgovori
Izdelki

Naravna svetloba, ki jo oddaja sonce, je izjemno pomembna za kakovost našega življenja. Prostori so videti večji, naš svet pa zaživi v naravnih barvah. Naravna svetloba ni samo privlačna na pogled, je tudi manj naporna za oči, povečuje našo delovno zmogljivost in zmanjšuje porabo elektrike. Pogosto pa imamo v stavbah, kjer živimo, kar nekaj prostorov, v katerih bi bila razsvetljava z naravno svetlobo več kot dobrodošla.

Zato je tehnološko izpopolnjeni sistem Solatube® izvrstna rešitev, če želite bivalne in delovne prostore preplaviti z dnevno svetlobo. Solatube® preusmeri največjo mogočo količino zunanje svetlobe z vaše strehe v notranje prostore in omogoča izvrstno naravno razsvetljavo od svita do sončnega zahoda. In privošči si ga lahko vsakdo.

Solatube International Inc. je leta 1990 patentiral prvi cevasti svetlobnik, ki ga je v naslednjem desetletju razvil v vrhunski tehnološki izdelek in tako postal največji in hkrati najbolj zaupanja vreden proizvajalec cevastih svetlobnikov na svetu.
Nenehne inovacije in izpopolnjevanje optične tehnologije zagotavljajo, da Solatube zajame več dnevne svetlobe na strehi in jo več prenese po cevi, da bi jo učinkovito razpršil v notranjost prostora. Solatube s svojimi izjemnimi izdelki danes praktično pomeni revolucijo v industriji osvetljevanja s svetlobo.
 

(C) Copyright Kerber d.o.o. 2006, Produkcija AV studio
Facebook     Twitter