Domov
Slovensko Hrvaško Bosansko Srbsko Makedonsko
Domov Izdelki Fotogalerija Tehnični podatki Aktualno Mediji Kontakt Zahtevek za ponudbo
Išči
Kaj je Solatube?
Sestava
Prednosti
Montaža
Serija Brighten Up®
Serija SolaMaster®
Serija SkyVault
Solar Star® strešni ventilator
Najpogostejša vprašanja in odgovori
Kaj je Solatube?

SOLATUBE® je svetlobnik, ki preusmeri največjo mogočo količino zunanje svetlobe z vaše strehe v notranje prostore in omogoča izvrstno naravno razsvetljavo od svita do sončnega zahoda.

Solatube je odličen sistem za osvetlitev vseh prostorov v individualnih hišah kot tudi za prostore različnih dimenzij v poslovnih objektih, kjer lahko prihranite električno energij Solatube je na voljo  v treh dimenzijah, in sicer s premerom 250 mm (160 DS) in 350 mm (290 DS) za večje prostore lahko uporabite več svetlobnikov katerekoli velikosti) ter 530 mm (330 DS in 750 DS) (za večje in visoke prostore, za odprte, trde in spuščene stropove).

Sestava Solatube je variabilna v dolžinskih komponentah (dolžina in število cevi ter kotnih elementov), na voljo je široka izbira strešnih obrob in stropnih razpršilnikov. Zatesnitev sistema onemogoča vdor zraka in prahu, elementi so odporni proti toploti, udarcem in UV žarkom. Solatube ima odlične toplotne prevodne lastnosti, saj ne prenaša zunanje temperature v prostor niti notranje iz njega. Montaža je hitra in preprosta, brez posebnega preoblikovanja strešne konstrukcije, nereda ali drugih neprijetnosti.

 
Pred osvetlitvijo                                  Po osvetlitvi

(C) Copyright Kerber d.o.o. 2006, Produkcija AV studio
Facebook     Twitter